Saltar a continguts

Centre Obert l'Espàtula

Navegació

Menú principal

Diari usuari/a curs 2013-2014

02/07/2014
2n Taller de jardineria

La tarda del dimecres 2 de juliol les persones usuàries del Centre Obert l’Espàtula van gaudir del 2n taller de jardineria, a càrrec de Marc Tuset de Floristeria i Jardineria Noemí, de Cervera.

L'objectiu d'aquesta sèrie de tallers de jardineria es la difusió del coneixement i respecte cap a les plantes i flors, potenciar les habilitats manuals, responsabilitat, capacitat de treball i proporcionar als joves les eines suficients per a cuidar la seva pròpia planta, com també la decoració del seu espai de convivència de cada tarda.

El taller va constar d’una part teòrica amb una explicació sobre les plantes que es van plantar al jardí del Centre Obert, les seves necessitats, el cicle estacional o quins són els aspectes que s'han de tenir en compte per fer créixer un planta. Una vegada impartida la part teòrica es va passar a la part pràctica a on vam passar a netejar la zona, fer el clot i col·locar les plantes, afegir substrat vegetal i regar-les.

L’equip educatiu del Centre Obert l’Espàtula valora molt positivament aquesta activitat, ja que va agradar molt als joves usuaris, que van passar una tarda molt divertida. També volem agrair al Marc Tuset la seva col·laboració i entusiasme.