Saltar a continguts

Centre Obert l'Espàtula

Navegació

Menú principal

Diari usuari/a curs 2013-2014

03/07/2014
Entrega de trofeus IV torneig de bitlles l'Espàtula

Després de 4 mesos de torneig de bitlles entre les persones usuàries del Centre Obert l’Espàtula, l’Associació de Salut Mental Ondara-Sió, Club Social Airecel (Associació Alba), i el Centre Ocupacional l’Espígol, amb una participació d’una quarentena de persones, dijous 3 de juliol es van lliurar els premis a totes les persones participants d’aquest IV Torneig de bitlles l’Espàtula.

L’acte d’entrega de premis va comptar amb la participació del paer en cap, del regidor de Serveis Socials, Jaume Carcasona, dels representants de cada entitat social i dels mateixos patrocinadors.

El repartiment dels premis es va fer en dues modalitats: per equips, 8 equips participants en què a tots els seus membres se’ls va entregar un premi en forma de medalla, i modalitat individual, en la qual es van atorgar cinc trofeus als cinc màxims puntuadors. Els guanyadors van ser Yaya Bah (Centre Obert l’Espàtula), Bachir Ouhemmi (Centre Obert l’Espàtula), Souad Boutahar (Centre Obert l’Espàtula), Paco (Club Social Airecel) i Ivan Breñé (Centre Obert l’Espàtula). Després de l’entrega de premis es va fer una xocolatada popular preparada per dues mares d’usuaris del Centre Obert Espàtula.

L’esdeveniment s’ha pogut dur a terme gràcies al patrocini de sis empreses cerverines: Estació de Servei Bargués, Esports Truga, Aluminis Sergi (instal·lador oficial de Reynaers Aluminium Experts a Cervera), Pastisseria Sangrà, Jardineria Noemí i Restaurant Cal Lluís.