Saltar a continguts

Centre Obert l'Espàtula

Navegació

Menú principal

Diari usuari@s curs 2014-2015

Cercador

26/09/2014

Avui al centre obert hem fet deures perquè ens han manat uns quants i no em sembla bé perquè és Festa Majopr a Cervera i he estat molta estona fent-los i le javi m'ha ajudat. El dissabte aniré a les firetes i sortiré amb les amigues.

A.B.G

25/09/2014

Avui al centre obert després de fer una mica de deures hem jugat a bàsquet. Hem fet un 21, amb el francis, el jesús que ja està bé i l'Omar.....hem jugat una estona. El javi també ha jugat amb nosaltres una mica, però en sap molt ell.......

F. S B.

24/09/2014

Avui vaig aribar més aviat del normal amb el Yussef  per avançar feina pintant els marcs de les portes de la planta baixa del centre obert. Hem vingut més aviat perquè així treballem més tranquil.lament. Vam escoltar el flaix fm i vaig treballar molt i després ho vam netejar tot.

M. T.

23/09/2014

Avui al Centre Obert hem fet primer deures, jo els tenia d'anglès i el javi m'ha ajudat. També hem pintat després les portes del centre amb una pintura especial de color blanc perquè després poguem pintar les portes més bé d'un altre color, encara l'hem d'elegir.

R. A. M.

22/09/2014

Avui com a conseqüència de la pluja hem hagut de suspendre l'activitat esportiva organitzada. Ens hem quedat a dins el cnetre obert i hem fet joc lliure......

Javi Crespo

18 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | >