Saltar a continguts

Centre Obert l'Espàtula

Navegació

Menú principal

Diari usuari/a curs 2013-2014

Cercador

17/07/2014

Avuia amb els amics del centre hem anat a les piscines de cervera. Ha fet molta calor però després feia aire i teníem una mica de fred. Ens ho hem passat molt bé. El Bachir i el Omar estaven castigats perquè el dimarts es van portar molt malament i van fer caure un nen que va plorar i  van enganyar al socorrista dient que ells no ho havien fet. El javi els ha ditr que si volien venir a la psicina havien de demanar perdó al nen i al socorrista per mentir-lo. No es dieun mentides diu el javi.

Lamin Bah

16/07/2014

Avui al centre hem fet un taller de cuina i hem fet galetes fredes. Primer hem aixafat amb una forquilla un plàtan, hem afegit melmelada de préssec i una mica de codonyat, s'ha fet com una pasta. Després hem sucat una mica només les galetes amb llet, hem afegit una mica d'aquesta pasta a la galeta i les hem passat pel coco ratllat. Després les hem portat a la nevera perquè es mengen fredes. Jo les guardo per a la nit perquè ara estic fent ramadà i al vespre les menjarem a casa amb la família.

Yaya Bah

08/07/2014

Avui amb el centre obert hem anat a la piscina i quan m'he tirat una de les vegades l'Ayoub m'ha ofegat jugant i jo l'he perseguit per la piscina per tornar-li i el Javi ens ha castigat. El càstig està ben fet perquè el Javi ens havia avisat quatre vegades de les normes de comportament a les piscines. El dijous em portaré més bé.

Bachir Ouhemmi

07/07/2014

Avui al centre obert em mirat una pel.lícula. La pel.lícula és diu "Algo pasa con Mary", és de riure i m'ha agradat molt i a més és molt divertida, hem rigut molt.

Omar Amhaouch

03/07/2014

Després de 4 mesos de torneig de bitlles entre les persones usuàries del Centre Obert l’Espàtula, l’Associació de Salut Mental Ondara-Sió, Club Social Airecel (Associació Alba), i el Centre Ocupacional l’Espígol, amb una participació d’una quarentena de persones, dijous 3 de juliol es van lliurar els premis a totes les persones participants d’aquest IV Torneig de bitlles l’Espàtula.

L’acte d’entrega de premis va comptar amb la participació del paer en cap, del regidor de Serveis Socials, Jaume Carcasona, dels representants de cada entitat social i dels mateixos patrocinadors.

El repartiment dels premis es va fer en dues modalitats: per equips, 8 equips participants en què a tots els seus membres se’ls va entregar un premi en forma de medalla, i modalitat individual, en la qual es van atorgar cinc trofeus als cinc màxims puntuadors. Els guanyadors van ser Yaya Bah (Centre Obert l’Espàtula), Bachir Ouhemmi (Centre Obert l’Espàtula), Souad Boutahar (Centre Obert l’Espàtula), Paco (Club Social Airecel) i Ivan Breñé (Centre Obert l’Espàtula). Després de l’entrega de premis es va fer una xocolatada popular preparada per dues mares d’usuaris del Centre Obert Espàtula.

L’esdeveniment s’ha pogut dur a terme gràcies al patrocini de sis empreses cerverines: Estació de Servei Bargués, Esports Truga, Aluminis Sergi (instal·lador oficial de Reynaers Aluminium Experts a Cervera), Pastisseria Sangrà, Jardineria Noemí i Restaurant Cal Lluís.

02/07/2014

La tarda del dimecres 2 de juliol les persones usuàries del Centre Obert l’Espàtula van gaudir del 2n taller de jardineria, a càrrec de Marc Tuset de Floristeria i Jardineria Noemí, de Cervera.

L'objectiu d'aquesta sèrie de tallers de jardineria es la difusió del coneixement i respecte cap a les plantes i flors, potenciar les habilitats manuals, responsabilitat, capacitat de treball i proporcionar als joves les eines suficients per a cuidar la seva pròpia planta, com també la decoració del seu espai de convivència de cada tarda.

El taller va constar d’una part teòrica amb una explicació sobre les plantes que es van plantar al jardí del Centre Obert, les seves necessitats, el cicle estacional o quins són els aspectes que s'han de tenir en compte per fer créixer un planta. Una vegada impartida la part teòrica es va passar a la part pràctica a on vam passar a netejar la zona, fer el clot i col·locar les plantes, afegir substrat vegetal i regar-les.

L’equip educatiu del Centre Obert l’Espàtula valora molt positivament aquesta activitat, ja que va agradar molt als joves usuaris, que van passar una tarda molt divertida. També volem agrair al Marc Tuset la seva col·laboració i entusiasme.

 

 

87 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>