Saltar a continguts

Centre Obert l'Espàtula

Navegació

Menú principal

Diari usuari/a curs 2013-2014

Cercador

15/04/2014

Per començar, avui al centre obert hem fet un taller  de roses de sant jordi, per vendre-les a la Diada de Sant jordi. Les roses les hem fet, ens ha dit el javi, de foam o paper EVA, hi ha estat entretingut però alhora fàcil. 

Omar Chedghan

11/04/2014

Avui al centre obert hem fet un taller de manualitats, de Sant Jordi i també he regat les plantes del jardí. De manualitats hem fet uns punts de llibre de dracs, molt xulos. Hem treballat molt.

 

Reduan Amhaouch

10/04/2014

Avui al centre obert hem jugat a bitlles. Hem jugat contra els de l'espigol i hem guanyat. Jo he fet 14 punts i m'ho he pasat molt bé i jugo molt bé.

 

Yaya Bah

04/04/2014

Avui al centre obert hem fet jardineria amb el Marc Tuset de la floriesteria Noemí. Ens ha ensenyat com s'ha de plantar i com s'ha de regar. Quines eines hem de fer servir per fer jardineria. Hem plantat, margarides, dents de lleó, clavellines, pensaments i dues tuyes grosses i ben maques. Ha vingut el regidor de cervera, el Jaume Carcasona. M'ha agradat tot això que hem fet avui i m'he divertit molt i he treballat molt.

 

Omar Amhaouch

03/04/2014

Des del Centre Obert creiem que l’esport és una eina imprescindible en el procés de socialització. La pràctica de l’esport és important per al desenvolupament psicosocial en el què s’estableixen i es desenvolupen la relació amb els demés, l’acceptació i sobretot l’autoestima. Per aquest motiu, aquest passat dijous 3 d’abril,  vam inaugurar amb un berenar, gentilesa de la Pastisseria Sangrà, la quarta edició del Torneig de bitlles “L’Espàtula”. Aquest torneig es disputa cada dijous a la tarda i s’allargarà fins al 19 de Juny de 2014.

 Hi participen sis equips formats per persones usuàries del Centre Obert Espàtula, un equip mixt format per integrants de l’Associació Salut Mental Ondara-Sió i per l’Associació Alba de Tàrrega (Club Social Airecel), un altre equip format per persones usuàries del Centre Ocupacional l’Espígol de Cervera i finalment un altre format per educadores/s, mares/pares de persones usuàries i d’empresaris col.laboradors.

 El torneig es fa amb la col·laboració de diverses empreses cerverines: Estació de Servei Bargués, Esports Truga, Aluminis Sergi (instal·lador oficial de Reynaers Aluminium Experts a Cervera), Pastisseria Sangrà i Restaurant Cal Lluís. Com cada any, hi haurà medalles per a tothom i copes per als 5 màxims puntuadors i per als 3 primers classificats. 

 

01/04/2014

Avui hem celebrat el meu aniversari, amb retràs, perquè el javi ha estat de permís perquè ha estat pare. Hem berenat pomes, prunes, plàtans i sucs de dirferents gustos. Després he fet els meus deures amb el javi. M'ha agradat molt celebrar el meu aniversari perquè serà l'últim al centre obert...quina pena....

 

Souad Boutahar

87 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>